Kuopiossa oli eilen torikirppis. Olin itsekin myymässä tavaroita serkkuni kanssa. En ole ollut paikalla kesän aiemmilla kirppiksillä ja olin jokseenkin yllättynyt ahtaudesta. Myyjiä nimittäin oli! Jouduimme ahtautumaan lahden paikan väliin, mutta lopulta paikka oli ihan ok. Koska kirppis toriremontin takia pidetään puolikkaalla torilla, monin paikoin piti kierrellessään suorastaan pujotella ihmisten välissä. Se oli väsyttävää, mutta onneksi kirppikset silti pidetään! Mitähän minä sitten teen, jos kirppikset menevät pois muodista? Apua :o

Minulla ei ollut paljoa myytävää, käsityö- ja askartelulehtiä ja ristipistomalleja lähinnä, mutta niitäkin meni ja kivaa oli. Kiersimme vuorotellen torilla. Etsin tällä kertaa tekokukkia parvekkeella. Joitakin löytyi.

Kukkien lisäksi ostin mm. boordeja (20 snt), kulmikkaan lasikulhon (1 e), lasten kastelukannun (10 snt), mansikka--lautasliinatelineen (20 snt) ja pussillisen lankoja, jotka menevät eteenpäin (10 snt). Lisäksi yhytin yhden myyjän, jolla oli kortteja :)))

Oikealla alhaalla on kuva museon pallokalasta. Se jää itselleni ja kaikki muut menevät vaihtokorteiksi.