Kävin torstaina molemmilla Kuopion itsepalvelukirpputoreilla, koska alkoi tuntua, että sormet syyhyävät päästä sinne! Sain kasan tavaraa ja mietin sitten kotimatkalla, että nyt mietitään vakavasti, tarvitsenko kaikkea ostamaani. Kumosin kaiken sängylle.

Tapettia (20 snt), kirjerenki (50 snt), "itämainen" viuhka (50 snt), kaksi Tupperwaren mittamukia (1 euro), Kankaat kiertoon -kirja (2,5 euroa!), seepra paperikassissa (80 snt) ja mustia, pyöreitä tarroja (20 snt). Tietääkö kukaan, mihin tarrat on oikeasti tarkoitettu?? Minä ajattelin käyttää niitä korteissa.

Veikeä, pikkiriikkinen seepra lähempää :)

Harvinaisen paljon kortteja (2 pakettia, 2 euroa). Kulkemattomia tosin, mutta käyvät vaihtoihin. Pingviini on jo lähtenyt Majulle ja Ritvalle ja itsellänikin pidin yhden.

Siis tarvitsinko kaiken tämän? En... Ent onko kaikelle käyttöä? Mielestäni on. Tapetista otan vain lyhyen pätkän ja laitan loput eteenpäin. Mittakupit vien äidille ja saan euroni takaisin. Kirjaa en olisi ostanut kirjakaupasta, mutta olen tosi iloinen, että sain sen näin! Se ei ole hyödytön! Viuhka menee keräilijälle ja kirjerenki Vakkaan, jossa tarvitsen sitä infonurkkaan. Mustat täplät... no, ne nyt olivat vain halpoja. Jos haluan käyttää kaikki itse, teen seuraavan vuoden ainoastaan mustapilkullisia kortteja. Eli ilmeisesti lähetän niitä kaikille tutuille ;-)  Seepra on täysin hyödytön ostos, mutta se oli niin ihana!

Korteille löytyy aina käyttöä. Eli näin ajatelleen ostokset olivat ihan hyödyllisiä. Seli seli...