Vakan toimistonhoitajan ollessa lomalla "hiiret" ovat laittaneet kauppaa uuteen uskoon. Ei toimistonhoitaja onneksi säikähtänyt ;-)  Nyt odottelen, josko kohta päästäisiin hakemaan meille lahjoitettua korttitelinettä.

Kotona minulla on pino käytettyjen korttien lähetyksiä, mutta en tapani mukaan pistä niitä postiin ennen kuin saan kaikki kasaan. Eilen illalla olisin voinut ahertaa niiden parissa, mutta päädyin taas neulomaan. Ei liene kyllä huono valinta sekään. Kävin Anttilassa ja näin vauvan myssyn, joka oli tehty malliksi lankahyllyyn. Mielessä on kaihertanut helpon mallin etsiminen ja nyt juuri oikeanlainen löytyi Novitasta. Päätin saman tien ostaa langankin.

Jostain syystä minua ärsyttivät iloiset tai pastellivärit. Jopa sininen, yöks! Luonnonvalkea Nalle aloe vera (tai jotain sinne päin) olisi ollut ok, mutta se oli kalliimpaa kuin tavallinen. Aloin myös epäillä, jaksaisinko neuloa niin väritöntä lankaa. Ostin sitten tavallista Nalle - ja valitsin tummanruskean. Siis ruskean! Sen värin, joka näyttää kaikkein kamalimmalta ylläni ja joka yleensä on inhokkini! Nyt sitä tuntui hyvältä neuloa ja osasin valita juuri oikean kokoiset puikotkin. Neuloin myssyn aamulla loppuun, mutta en uskaltanut vielä ommella saumoja. Pitää etsiä jostain, miten neulesauma oikeaoppisesti ommellaan. Toivottavasti löydän vastauksen kotikirjoistani. Tekee kovasti mieli nähdä työ jo valmiina :)

Lopuksi väri-iloa keskeneräisistä lähetysperhosistani. Niitä taitaa olla virkattuna jo kymmeniä, viimeistely vain puuttuu. En tiedä, mistä ohje on alunperin peräisin, mutta itse olen oppinut tuntemaan sen nimenomaan lähetysperhosista. Askartelulehdestä olen sen myöhemmin bongannut ja siinäkin mainittiin, ettei ohje ollut uusi.

Edit. Äh, sähköposti ei toimi. Jospa se huomenna...