Tämä on myös mainos: muistakaa Etsintävene-toiminta. Heidän kauttaan voi ostaa mm. avaimenperän, jossa on valo (kts. kuva). Itselläni on sellainen ja se on osoittautunut hyödylliseksi jo monta kertaa. Valo on hyvin tehokas ja riittää vaikka tärkeän lapun lukemiseen pimeässä tai pikaisiin korjaushommiin auton konepellin alla. Kopioin tähän perään postauksen, jonka olen tehnyt aiemmin asiasta.

 
 
Edit 17.12.2009: Korttivalikoima on kasvanut
 

Jo silloin, kun kuulin Reino Savukosken työstä hukkuneiden löytämiseksi ensimmäisen kerran, ajattelin, että siinä on mies, joka tekee työllään uskomattoman paljon hyvää. Työllään, josta kunnia ja loisto ovat kaukana.

Nyt sain tietää, että tätä työtään voi tukea. Etsintäveneen Tuki ry:n sivuilla kerrotaan yhdistyksestä lisää ja jos haluat, voit liittyä tukijaksi. Jo 10 euron jäsenmaksu riittää. Minä liityin, sillä tämä on niitä pieniä asioita, joita haluan edesauttaa.

Yllä olevassa kuvassa on hukkuneita etsivä koira Sonar ja vieressä avaimenperä, joita myydään etsintätyön hyväksi. Myös yhdistyksen sivuilla on yhteystietoja.

Tässä vielä Annika Karvosen, jolta voi tilata tuotteita, aikaisempaan postaukseeni jättämä kommentti: sähköp. [email protected]
Jos joku haluaa tukea arvokasta työtä ostamalla avaimenperä ja/tai kortteja, niin mailatkaa! Avaimenperät (taskulampulla) maksaa 5 €/kpl. Minulta löytyy vielä jopa värivalikoimaa; punaisia, sinisiä, mustia ja harmaita.
Postikortit maksaa 2 €/kpl ja isot, kuorelliset kortit 2,50 €/kpl. Minä maksan postikulut.
KIITOS.