Kuoron matka on ohi, joten yht'äkkiä minulla ei ole niin hirveästi pakollista tekemistä. Huomaan ihmetteleväni, mihin ryhtyä aamuisin. Kotiin en halua jäädä! Roskiksia en ole penkonut kesäkuumalla ahkerasti; muut asiat kiinnostavat enemmän. Tuntuu, että on pakko mennä jonnekin, joten menen kirpputorille. Niistäkin vain tuntuu olevan melkein puutetta näin kesäaikaan, koska useampi on kiinni.

Viime sunnuntaina oli kesän kolmas ja viimeinen torin suurkirppis. Koska mustikkareissuni peruuntui, vietin päivän siellä. Ostin 50 sentillä lääkefirman pelikortit, joihin oli kuvattu bakteereita. Ihastuin kortteihin heti! Tosin useilla bakteereilla oli silmät ja torahampaat, joten ne eivät ehkä olleet aivan todenmukaisia... Eräältä rouvalta ostin muovikassillisen askartelutarvikkeita viitosella. Kassista löytyi mm. paljon helmiä ja Tilda-nauhaa. Ostin myös senegalissa tehdyt housut (hieno kangas!) ja parikymmentä postikorttia ja ... ja ... en muista!

Lienevätkö tavarani olleet tärkeitä kuin sillä rouvalla, jonka kuulin edellisellä torikirppiksellä kertovan ystävälleen löydöistään :) Satuin kuulemaan, kun hän tuskaili, ettei muista, missä oli se pöytä, jossa hän aamulla tinki hintaa 15 euroa. Sitten hän nauroi ja totesi, ettei muista kyllä sitäkään, mikä se tinginnän kohteena ollut tavara oli! :D

Tänään kävin Spr:n Kontin Aarrerallissa. Kaikki vaatteet ja asusteet sai viitosella per kassi. Ostin äidille joitain vaatteita ja lopun kassista täytin lasten vaatteilla ja kaikella kauniilla. Hinta kun kuitenkin olisi ollut sen viitosen.