Haluaisin esitellä teille yhtä sun toista, mutta se ei onnistu vähään aikaan. Kameran akku nimittäin päätti rikkoutua ja uusi on tilattava maahantuojalta. Tai eihän se mitään päättänyt: itse tiputin sen ja laturin lattialle!

Minulle tulee korttipostia joka päivä: kyllä postcrossing on hirmuisen mukavaa :))) Itselläkin on koko ajan kortteja postitettavana. Eilen sain mm. kaksi - siis kaksi - pingviinikorttia eri maista! Omissa lähetyksissäni on alkanut olla mukana enenevässä määrin kulkemattomia kortteja. Se johtuu siitä, että olen imenyt kuiviin Kuopion käytettyjen korttien varastot Yllättynyt  Kirpputoreilla sen sijaan on ollut yllättävän usein tarjolla kulkemattomia kortteja. Täytyy odotella kärsivällisesti, kunnes Vakka jälleen kuukauden kuluttua aukeaa! Nauru

Berliinin matkalla elin pihisti, enkä juuri ostellut matkamuistoja. Kortteja päätin sen sijaan hankkia. Itselleni ostin vain kolme korttia: yhden leppäkerttukortin, yhden merenrantakiviä esittävän kortin ja yhden kuuluisan kuvan, jossa itäsaksalainen sotilas hyppää piikkilankaesteen yli lännen puolelle muurin rakentamisen aikoihin. Keräilykavereille ostin kortteja enemmän (halpahyllyistä silti yleensä). Sain ainutlaatuisen tilaisuuden toteuttaa pari toivetta mm. Nukkumatin ja Knut-jääkarhun suhteen :-) Ilmaisia mainoskortteja keräsin ison kasan!