Ennen juhannustavietin muutaman päivän siivoten Lähetyskauppa Vakan kellarin korttivarastoja. Kauppa meni kiinni remontin ajaksi ja siirsin kortit yhdelle seinälle, että saatiin lisää tilaa varastoitaville tavaroille.

Tässä teille Vakan korttivarastot kokonaisuudessaan:

1245338761_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siellä on omat laatikot taiteilijakorteille, matkakorteille, pääsiäis- ja onnittelukorteille, ehiöille ja erilaisille aiheille. Erikoisleimatkin löytyvät omasta paikastaan. Syksyllä näitä pääsee taas penkomaan. Isoimmissa pahvilaatikoissa on ehkä parisentuhatta käytettyä korttia kussakin.

Siivoamisen jälkeen kauppaan lahjoitettiin vielä yksi iso muovikassillinen kortteja, jotka lajittelin kotona ja jotka odottavat siellä syksyä. Tänään taas kävin erään naisen luona, joka oli leikannut vuosikymmenien aikana saamistaan korteista postimerkit ja lahjoitti ne Vakkaan. Parisataa kappaletta oli tässä satsissa ja myöhemmin tulee vielä lisää! Oli hauskaa tutkia merkkejä ja kortteja yhdessä.

Syksyllä minun kohdallani ovat edessä uudet tuulet: menen Vakkaan "valituiseen" hommaan, jos Kelan byrokratia sen vain sallii. Toisessa blogissani siitä jo kirjoitinkin. Ei työ kauan kestä, jouluun vain, mutta riittäköön tällä erää. Saa nähdä, miltä kauppa sen jälkeen alkaa näyttää. Korttien uskon kiinnostavan edelleen. Ainakin tähän asti innostus on vain lisääntynyt ajan myötä.