Olen juossut tänään hulluna paikasta paikkaan yrittäessäni hoitaa asioita. Postitin puolenkymmentä korttilähetystä. Lähetykseni ovat tapahtuneet nykyisin noin kahden kuukauden välein, kuten olette huomanneet. Se tahti säilynee.

Ehdin käydä Syöpäyhdistyksen kirpputorilla, josta poislähtiessä oli aika syyllinen olo: ostin monta, monta korttia (Syöpäyhdistyksellä ne maksavatkin enemmän, 20 senttiä). Mutta ihania ne olivat: tekee hurjasti mieli kotiin niitä tutkimaan! Huomenna on puolestaan Kuopion filatelistikerhon tapahtuma hotelli Savoniassa. Siellä on esitelmiä ja näyttely ja kerhon uusi postikortti ja -merkki julkaistaan. Siellä on aina myyntiäkin, joten odotan köyhtyväni huomenna entisestään... no ei voi mitään! Kyllä minä ainakin sen kortin ja merkin ostan!

Vakassakin piipahdin ohikulkiessa. Viime käynnistä on reilut pari viikkoa, joten alakerran käytettyjen korttien bisnes oli jokseenkin kaaoksessa Yllättynyt ! Toisin sanoen uutta korttia oli tullut ja paljon! Ensi viikolla pitää paneutua siihen. Onneksi minulla on loppuviikosta päivystysvuoroja, niin asia tulee hoidettua samalla Hymy

Huomisiltana lähden taas äitiä ja isää katsomaan muutamaksi päiväksi. Netin ja sähköpostin ääreen palaan siis noin viikon päästä.
Ja lopuksi etsintäkuulutus sinulle, joka kyselit äskettäin, vieläkö mahtuisit vaihtokaveriksi! Olikohan nimesi Sini? ...  Olen selannut postauksiani ja etsinyt kommenttiasi, mutten löydä sitä millään. Anteeksi, oma vikani, kun hävitin kommentin sähköpostistanikin. Ottaisitko uudelleen yhteyttä kommentilla tai sähköpostiin (puunlehti ät yahoo.com)? Vaihdan mielelläni kortteja kanssasi! Minulla on erästä keräilyaihettasi iso kasa :-)
Edit. Sini löytyi jo! :)