Tänään lähtivät postiin batiikkitilkut, muistokalenteri sekä muumikalenteri!

Roskalaatikoilla tuntuu joskus olevan teema: perättäisissä laatikoissa voi esim. olla vaatesäkkejä. Joulun jälkeen roskiksissa oli monta kylpytakkia :D Vuodenvaihteessa ja tammikuussa niistä löytyi vuodevaatteita. Yhdet siniset pussilakanat otin äskettäin itselleni, koska kaikki omistamani ovat jo vaihtokuntoisia (nekin sain käytettyinä kavereilta). Ja löytämäni ovat tosi kauniit, kukalliset!

Viikonloppuna roskiksissa olisi ollut mm. iso kasa jalkapallo- ja jääkiekkokortteja - ja peräti kolme vielä käyttökelpoista paistinpannua! Otsikon kirahvi viittaa jättimäiseen, puusta tehtyyn kirahviin, joka tuli vastaan jokin aika sitten. Se mahtui roskikseen juuri ja juuri pitkittäin! Kunpa se olisi ollut ehyt - ja mahtunut yksiööni Silmänisku

Tässä kuvassa on korttilöytöjä (pieni kansiollinen!) ja enkeleitä, jotka otin malliksi. Ne on tehty kirjan sivuista taittelemalla. Jospa ensi jouluna kierrätyskoristeita? On kuvassa cd-levykin (askarteluun), kasa kangastilkkuja ja Aarikan keltainen purkki. Sen otin, koska se on niin kivan näköinen  :-)

Tänään pysähdyin vain parilla roskiksella. Mutta vastaan tuli se, mitä olen jonkin aikaa toivonut: varrellinen rikkapelti ja harja!!