(Ihan ensiksi: sain selville, mistä sähköpostiongelmani johtuivat. Yliopiston koneelta, jossa nytkin olen, ei pääse enää sähköpostiini! Toivottavasti tämä ei ole pysyvää.)

Välillä korttiharrastuksenkin kanssa on päiviä, jolloin tuntuu, että nyt riitti. Se loppui tähän! Mutta onneksi ylikuohumisesta toipuu nopeasti: jo parin päivän päästä huomaa itsessään mieliteon poiketa kirpputorilla tai Vakassa :D

Eilen tuntui vähän menevän yli sen jälkeen, kun olin käynyt läpi kaiken, mikä Vakkaan oli lahjoitettu  :D Tällä viikolla oli tullut useita isohkoja kortti- ja postimerkkilähetyksiä ja löysin itsekin roskiksista yhden jättipotin (toinen kuva)! Myös Syöpäyhdistyksen kirpputorille, jossa ihan vain poikkesin, oli ilmestynyt ISO korttilahjoitus, jonka tietysti selasin. Satuin olemaan ensimmäinen keräilijä laatikon ääressä, joten ostettavaa olisi ollut. Kalliimmat kortit, mm. taiteilijoiden, jätin suosiolla toisille.

Itselleni ostin/löysin seuraavia kortteja:

Avantouintikortti sekä kaksi lintupostimerkkiä :-)

Stina Koivukankaan siilikortti (otin, koska veikeä), kaksi hauskaa sieltä, Renate Koblingerin kissakortti ja auringonkukkia.

Lumiukkokortti sekä itsetehty, yksinkertainen kortti malliksi askarteluun. Olen peittänyt siitä nimet.

 

Kummallinen, mutta jotenkin tavattoman kiehtova kortti itämailta. Vieressä thaimaalainen postimerkki, joka haluaa atc-korttiin!

Lopuksi esittelen vielä John Bauerin erikoisen kortin, joka lähtee tässä jonain päivänä peikkokorttien keräilijälle.