Huomisen vieraani ovat sairastuneet, joten päätin olla siivoamatta koko iltaa ja läksin käymään netissä. Ajattelin, että jatkan flickrin ja kuvaboxin opettelua. Mutta kyllä nyt meni vaikeaksi: osa kuvista näkyy ja osa ei!!  ???  Ja nyt en saa otettua flickristä mitään ulos...  (Kuvat lisätty)

Kerronpa sitten sanoilla, mitä olisi esiteltävänä. Eilen lähetyskauppa Vakkaan tuli jännittäviä uusia esineitä ja ostin kaksi halpaa, puista avaimenperää Papua-Uusi-Guinealta (ei näytä ihan oikein kirjoitetulta...). Upeita juttuja: puuhun on kaiverrettu lintuja. Kauppaan tuli myös puusta veistettyjä krokotiileja ja kirahveja sekä kiinalaisia viuhkoja. Oih, upeita nekin. Kuvasin ne, koska halusin ehdottomasti esitellä ne täälläkin!

Tänään postissa tuli ihana kortti ja japanilaisia karamelleja Mimikolta. Kiitos, kiitos! Tarjoan niitä vierailleni, kunhan he ovat toipuneet ja tulevat kyläilemään :-)

Oli minulla vielä kuvia tästä farkkukassistakin. Se on valmis ja olen siihen oikein tyytyväinen. Siitä tuli supersöpö... liiankin söpö minun makuuni, mutta enpähän minä sitä itse pidä kumminkaan. Annan sen myytäväksi lähetyskauppaan ja jos se ei siellä mene, päätyköön arpavoitoksi.