2198287.jpg

En kehtaa esitellä läheskään kaikkea roskiksesta löytynyttä tavaraa, mutta parhaita on tässä: reppu, muovilaatikoita ja fleecehuopa. Reppu oli nimittäin "tilauksessa" ja muovilaatikoita metsästä aina. Haluaisin saada tavarani niihin. Huopa taas; no se on ihmeellisin tarina. Lainasin ennen joulua kirjastosta kirjan, jossa esiteltiin yksinkertaisia tilkkutöitä. Siellä oli ohje, jossa punaiseen huopaan oli aplikoitu sydänryhmiä erilaisista tilkuista. Ihastuin ohjeeseen ja päätin, että tuon teen. Sain jo selville, että Jyskissä oli yksivärisiä huopia parilla eurolla. Niiden laatu ei ollut huippua, mutta siihen minun olisi tyytyminen.

Sitten satuin roskiskierroksella erään ison talon takapihalle - ja säiliön päällimmäisenä oli siististi laskostettu, punainen, piparkakkureunainen huopa! Pesin sen (vaikkei se ollut ehtinyt ottaa edees hajua) ja näin sain huovan, joka on vielä kauniimpi kuin kirjan kuvassa. Tästä löydöstä olen tosi iloinen :-)

Kyllä täytyy sanoa, että jos olisin teknisesti kätevä ja haluaisin tienata "harrastuksellani", olisin löytänyt roskiksista jo paljon mielenkiintoista. Esimerkiksi ne puoli tusinaa kännykkää oheistarvikkeineen olisivat saattaneet olla käyttökelpoisia. Niin myös cd-soitin, mikroaaltouuni, huonekalut ja kitara, joka tuli vastaan toissapäivänä!

Olisi mielenkiintoista tehdä kokeilu... Uuteen asuntoon muuttaessa voisi aloittaa kaiken tyhjästä ja kokeilla, millaisen sisustuksen ja tarvikevaraston saa itselleen käyttämällä pelkästään roskiksia! Yhteen sopivuuden kannattajat, älkää yrittäkö! :D