Kaikille lienee jo selvää, että minä olen hamsteri :-)  Osaksi se johtuu keräilijän luonteesta, mutta osasyy lienee myös, että olen sen oppinut. En ole bisnesmies, joka tähän ikään mennessä olisi jo kerännyt suuren omaisuuden. Niinpä säästän kaiken käyttökelpoisen ajatuksena "jos sitä joskus tarvitsisi". Jos tarpeeksi kauan säästää, niiin kyllä tarvitseekin! Mutta talokin kyllä täyttyy!

Alla olevien korttien valkoiset korttipohjat sain kirjapainosta ilmaiseksi. Ne olivat jätekartonkia, jonka leikkasin sopivan kokoisiksi palasiksi. Niiden myötä löysivät käyttönsä pari vuotta sitten kirpputorilta ostetut, pitkänomaiset ja hyvin halvat kirjekuoret! Tildapossujen pohjiksi puolestaan sopivat viime tai toissa vuonna niin ikään kirpputorilla olleet jämäkartongit. Ne ovat tismalleen oikean kokoisia korttipohjiksi taitettuna.

Joulukortit syntyivät Sinooperin juuri nyt alennuksessa olevista arkeista. Tällaiset yksinkertaiset taitavat olla se minun juttuni. Vielä pitäisi opetella tekstaamaan tonttukortteihin "Hyvää joulua".

Nämä kaksi tein myös. Hääkortti ei näytä oikein miltään, koska tausta ei näy kunnolla. Tiimarista joskus hankittu pohja on vaaleanpunaisen ja valkean kirjavaa helmiäiskartonkia.