Minulla on ollut aika kiva tapaninpäivä. Ensin kyllä näytti, että petyn pahasti. Eilen aamukävelyllä huomasin, että paperinkeräyslaatikoissa on nyt hyvin postimerkkejä. Päätin, että tänään vietän koko päivän niitä etsien! Aamulla kuitenkin jo ensimmäisellä laatikolla seisoi keräysauto. Paperinkeräystä tapaninpäivänä! Miksi ihmeessä käskeä työmiehet siihen hommaan pyhänä, kun joulupaperia pursuavat sekajätelaatikot olisivat olleet enemmän tyhjennyksen tarpeessa (ja nekin minun mielestäni joutavat kyllä odottaa huomiseen ja arkeen)? Vain yhdelle laatikolle ehdin ennen keräysautoa ja sydäntä melkein särki, kun ajattelin, kuinka monta postimerkkiä meni sivu suun :-(  (pienet ne on keräilijäihmisen surut :D)

Ajattelin kuitenkin, että ehkä laatikoita ei ole tyhjennetty kaikkialla. Keskusta osoittautuikin hyväksi paikaksi ja kiersin monta tuntia katuja edestakaisin. Löysin jonkin verran postimerkkejä. Samalla keräsin erikoisten joulupapereiden paloja: minuun iski nimittäin aattoiltana halu tehdä vielä joulukortteja. Leikkasin joulupapereista kuvioita piparimuottien avulla ja liimasin niitä korttipohjiin. Osa korteista alkoi jalostua ystävänpäiväkorteiksi.

Perusteellisen tutkimuksen tuloksena olen nyt saanut selville, että joulupaperien tavallisin väri on punainen :O  Sinisiäkin löytyy, mutta kivoja vihreitä papereita jäin kaipaamaan. Niitä en löytänyt, sillä en ollut kiinnostunut tonttupapereista.

Nyt minua väsyttää, joten lopetan. Hyvää tapaninpäivän jatkoa, rakas päiväkirjani.

PS. Löysin eräästä roskiksesta aamutakin. Se oli niin siisti, että otin sen. Omistaja oli varmaan saanut lahjaksi uuden.