Tätä olen viime päivät tehnyt: "Joulun tarina postikorteissa" -näyttelyä. Kuvassa rivit näyttävät olevan paljon enemmän vinoja kuin todellisuudessa :D

2157991.jpg

Näyttelyssä teemana on jouluevankeliumi. Ensin on tekstiä ja sitten kortteja, sitten taas teksti jne. Tarkoitus on kertoa nimenomaan tarina, sillä filateelista näyttelyä en olisi osannut rakentaa. Tarina alkaa siitä, kun Joosef ja Maria lähtevät hoitamaan veroasioitaan Beetlehemiin ja päättyy heidän pakolaistaipaleensa alkuun. Väliin sopii paimenia, itämaan tietäjiä ja monen monta enkeliä! Lopuksi mainostetaan Lähetyskauppa Vakkaa ja sen käytettyjen korttien vastaanottoa. Kaikki näyttelyn kortit on etsitty Vakkaan lahjoitettujen korttien joukosta ja näyttely tulee olemaan esillä Kuopion Männistön Pyhän Johanneksen kirkossa.

Nyt lähden kotiin ja uppoudun viimeinkin oman lahjakassini vaatimuksiin. Lahjat on pakattava ja pari viimeistä joulukorttia kirjoitettava. Mutta se on oikeastaan aika mukavaa. Pakkaan myös kaikki korttilähetykset, joista olen sopinut!