Olin eilen Lähetyskauppa Vakassa järjestelemässä joulumyyjäisiä ja samalla pengoin käytettyjen korttien laatikoita. Teen eräänlaisia joulupaketteja :) Yritän kovasti, että saan kaikki postiin ennen joulua. Myös muut keräilijät olivat liikkeellä: parhaimmillaan korttikellarissa oli kolme ihmistä yht'aikaa!

Kahvipöydässä yhdessä toisen keräilijän kanssa avasin omasta postilaatikosta nappaamani kuoren, jonka sisältä löytyi Maaritin minulle lähettämiä kortteja ja vähän muutakin. Kiitos, Maarit :-)  Tämä ihminen on monella tavalla lähellä joulupukkia ;-)

2136972.jpg

Edellisenä päivänä Vakkaan puolestaan oli tullut iso, iso muovikassillinen erilaisia kortteja ja kävin nekin läpi. Ostin muutamia kortteja itselleni ja vähän useampia vaihtoon. Löysin myös monta postimerkkiä, mutta ne esittelen myöhemmin.

2136976.jpg

Nämä ostin itselleni: superromanttinen linna Itävallasta, järvikuva (Jaana Aallon, mutta se on minulle toisarvoista: kuvassa hienoa ovat värit) sekä rikkonainen avantouintikortti. Viimeinen on Virpi Pekkalan, jonka kortit ovat aika mainioita ja paljon keräiltyjä.

Päivitin äsken keräilysivuani. Lisäsin sinne Maarit Wallen, jonka yksi kortti on Maaritin minulle lähettämien korttien joukossa (kuvan oikea yläkulma). Lisäsin myös avantouinnin. Näin niitä aiheita kertyy.