1955244.jpg

Kävin järjestelemässä Vakan enkelikortteja nuorten näyttelyä varten.  Matkan varrella mukaan tarttui kaikenlaista.  Ensinnäkin kaveri oli pelastanut roskiksesta minulle cd-levyjä!  Ne olivat jonkun liikkeen sinne heittämiä ja vielä pakkauksessa eli aivan uusia ja naarmuttomia!  Juuri pari päivää sitten ajattelin, että pitäisi alkaa haalimaan lisää levyjä, kun ne kohta ovat loppumassa.  No ei tarvitse enää.

Muovipussin oikeassa yläkulmassa pilkottaa munakennoja.  Teimme seurakunnan näperryspiirissä sytytysruusuja, joilla oli hyvä menekki.  Teen niitä itsekseni hissukseen lisää.  Olen jo pyytänyt tuttuja laittamaan munakennot talteen, mutta tänään hoksasin: pahvinkeräyspisteet, tietenkin!  Pengoin yhden ja löysin monta kennoa.  Yksi oli sininen ja sellaista en ole ennen edes nähnyt.

Aamupäivällä piipahdin Pelastusarmeijan ja Työttämät ry:n kirpputoreilla ja niiltä löysin mm. videokasetteja.  Vhs-videoiden omistajalla on nyt hyvät markkinat: videokasetteja saa 50 sentillä.  Ei todellakaan tule kalliiksi.  Kirpparilta löytyi pari pikkujuttua myös keräilijätutuille :)  Sekä lasten housut, jotka leikkaan tilkuiksi (kansalaisopiston tilkkukurssi on hyvässä vauhdissa).

Ja lopuksi kuvan yläosassa jokapäiväinen löytöni: kaljapullo tien poskesta.  Tuli taas tienattua muutama sentti :)