Hyvää kuvaa ei synny sen kummemmin salaman kanssa kuin ilmankaan.  Haluaisiko joku tällaisen?
Edit. LÖYSI UUDEN OMISTAJAN

1898056.jpg

1898059.jpg

Tarjolla siis ilmaiseksi (ei tarvitse maksaa postikulujakaan) aloitettu ristipistotyö Taistelevat metsot lankoineen.  Kuva on painettu taustakankaaseen.  Olen tehnyt taustalla näkyvää metsää jonkin verran.  Maasta on tehty keltainen väri, oranssia ei juurikaan.  Metsoja on vain aloitettu.  Etualalla oikealla on tehty solmupistoilla (?) vihreää sammalikkoa.

Työn kokoa en (tietenkään) muistanut mitata, mutta kyllä kuva on ainakin A4-paperin kokoinen.  Kuten suuresta vaaleasta alueesta näkyy, pistoja ei ole hirveästi.  "Maa-alueen" reunoilla on kuviointia, josta en ole varma, onko se likaa vai samaa väriä, jota on puunrungoissa!  Sen saa kuitenkin peittoon kirjomalla.

Ristipistot on tehty niin, että ensin on tehty ylävasemmalta alaoikealle tuleva pisto ja sen jälkeen alavasemmalta yläoikealle.

Ja huom: JOUDUT PURKAMAAN JONKIN VERRAN.  Syy, miksi en ole saanut tätä tehtyä, on se, että joka kerta kun aloitan, teen virheitä lankojen värin kanssa.  Esimerkiksi vasemmanpuoleisen metson pyrstöä on kirjottu väärällä värillä.  Purkamisen vuoksi jotakin lankaa ei ehkä ole riittävästi ja joudut silloin etsimään korvaavan langan.  Työ on Suomessa tehty, mutta langoille ei ole värinumeroita.  Ne eivät ole DMC:n lankoja, mutta saattaisivat olla Anchoria?

Työ on mielestäni vaativa paitsi värisävyjen takia myös siksi, että siinä on hyvin paljon pieniä viivoja ja kuvioita, joiden kanssa joutuu käyttämään 1/4-pistoja ja etupistoja jne.  Itse tosiaan kokeilin myös solmupistoja.

1898061.jpg 

Kysy, jos haluat tietää lisää.