Eilen sain paketin salaperäiseltä mieheltä!  Annoin hänelle takaisin pienemmän paketin ja pyysin toimittamaan eteenpäin.

M.V. lähetti näin kuriirin välityksellä minulle ison paketin kaikenlaista askarteluun sopivaa kierrätystavaraa ja muuta häneltä joutavaa.  Oli kyseessä todella iso paketti: tarvikkeita olisi varmaan muutamaan sataan korttiin... kun vaan olisi luovuutta käyttää ne kaikki!  Mutta ISO KIITOS upeasta lähetyksestä sekä M.V :lle että kuriirille!

1828997.jpg

Päällimmäisenä valikoima boordin pätkiä, joiden joukossa todella kauniita.  Kirjekuorissa on postikortteja ja stanssattuja kuvia.

1829001.jpg

Jos minulla olisi laite, jolla tehdä erilaisia kuvioita, hurahtaisin siihen varmaan heti!  Leikkelisin kaiken mahdollisen kappaleiksi.  Kun kuolisin, jäljiltäni löytyisi laatikoittain näitä käyttämättömiä paperin palasia...

1829019.jpg 1829008.jpg 1829051.jpg

Laatikossa oli myös ulkomaalaisia keräilemiäni postimerkkejä sekä paksu pinkka eläinkortteja - ja joukossa oli paljon harvoin korteissa nähtyjä lajeja!  Pääosin tällaiset kortit olivat ulkomaalaisia.  Edelleen korteissa oli muutamia nätejä postimerkkejä esim. Kissa ja pupu -merkki Uusi-Seelannista.  Paljon muutakin ihanaa paketista paljastui, mutta kaikkea ette sentään viitsine katsella! :)

1829060.jpg 1829076.jpg

Ilta kului nopeasti pakettia tutkiessa ja materiaaleja vähän käyttäessäkin.  Leikkesin vahvoista kartongeista cd-korttipohjia ja tein pari korttiyritelmää.  Kukka-perhos -korttiin laitan vielä nauhaa tms.  Stanssattuja kehyksiä käytin valmiiksi väritettyihin leimakuviin.  Nyt ne vaan pitäisi saada korttipohjiin jotenkin.