Tai eivät ne niin uusia olleet: en vain ollut aikaisemmin käynyt niissä.  Eilen Joensuussa löysin lopultakin Kontin ja Fidan, jotka olivat aika mukavan tuntuisia kirppareita.  Kontti ainakin oli miljoona kertaa parempi kuin Kuopion Kontti, josta uudistusten jälkeen ei tällainen krääsän keräilijä löydä juuri mitään.

1635195.jpg

Ostin ihanan purkin, kaksi pientä leimasinta ja kaulaketjun.  Purkki maksoi euron ja muut tavarat kymmenen tai 20 senttiä. 
Kaukaketjusta saan kauniita helmiä.  Leimasimissa on kuvina Eiffel-torni ja hämähäkki.  Niin paljon kammoksun hämähäkkejä, että jo leimasimen pitäminen kädessä on epämiellyttävää!  Luulen, että leimasimella saa kivoja taustoja poikien kortteihin.

Entä se otsikon "voi apua"?  Se tulee siitä, että olen kauhukseni alkanut huomata kirpparilla astiatkin!  Voi kamala, jos alkaa tehdä mieli niitä ja alan käyttää rahaa niihinkin!  "Syytän" tästä kaikesta sinua, Mesikko; sinun tosi kiva blogisi aiheuttaa tällaisia mielitekoja :D  Eilen näin kirpparilla kupin ja lautasen, jotka olivat just sellaisia, kuin meillä joskus oli kotona.  Ja ne maksoivat peräti seitsemän euroa!  Keräilytavaraa!