Tänään innostuin katselemaan kirjoja.  Olen ostanut muutamia kirjoja, jotka ovat tuttuja omasta lapsuudesta ja tuovat luettaessa paljon muistoja mieleen.  Nyt sain kaksi tällaista kirjaa: Viisikko retkellä ja Tyttö Tuulispää.  Jälkimmäisen tapahtumista en muista mitään, mutta niin näkyvät henkilöiden nimet olevan tuttuja!  Kirjoilla oli hintaa 50 senttiä.

Sinikantinen kirja on Viipurin lauluveikkojen 90-vuotishistoriikki ja se on myös kiva löytö (2 euroa).  Eräs esi-isä/kaukainen sukulainen on lähettämiensä korttien perusteella ollut mukana kuorossa ja taisinpa löytää kirjasta jo hänen kuvansakin.  Tästä saan lisätietoja sukututkimukseen.

Baby Blues on lempisarjakuviani, mutta kirjat ovat niin kalliita, etten ole niitä koskaan ennen omaksi ostanut.  Nyt löysin niin hyvän tarjouksen, että raaskin kirjan ostaa: hinnaksi tuli alle 4 euroa!

548119.jpg

Kuvassa takana on kenkälaatikko, jonka sain ilmaiseksi kenkäkaupasta (olen koettanut järjestellä askartelutarvikkeitani ja nuo laatikot ovat tosi hyviä varastointiin).  Eikö ole ihana?!!  Laatikoita on kaksi kappaletta ja ne ovat paitsi nättejä myös tukevia!

Sitten kuvassa on vielä yksi juttu, jonka annan eräälle henkilölle...