Kuopiossa oli viikonloppuna torikirppis. Sää selkeni juuri sunnuntaiksi ja kirppiksestä tuli oikein kiva. Kirppis pidettiin poikkeuksellisesti satamassa ja minusta se huippupaikka. Tunnelma oli paljon kiireettömämpi ja leppoisampi kuin torilla. Aurinkoisena päivänä oli ihana kuljeskella kaikessa rauhassa ympäriinsä ja pysähtyä välillä muurinpohjaletuille tai ottamaan jotain juotavaa. Rannassa oli lisäksi vilpoisaa eikä paahde ollut niin kova kuin torilla.

Olin serkun myyntikaverina ja vaikka minulla oli omiakin tavaroita, en ollut kovin kiinnostunut niiden kohtalosta. Salaa toivoin, että ylimääräinen pyöräni kuitenkin menisi. Toiveeni toteutui ja sain lähteä kotiin hyvillä mielin :) Mukavaa toki oli muutenkin. Oli kivaa katsella ihmisiä ja vilkasta kaupantekoa.

Itselleni löysin mm. englantilaisen, punaisen puhelinkopin! Siitä oli tarkoitus olla kuva alla, mutta miniläppärilläni ei kuvien laitto onnistu. Joten kuva tulee myöhemmin.



Kuva on paikaltamme rantaan päin. Makasiinin terassillakin olisi voinut piipahtaa. Pöydät kiemurtelivat pitkin rantaa, Makasiinin ympäri ja vähän parkkipaikoillekin päin.
Lisää kirpputoreja on tulossa. Olen pitänyt kirpputoria yhdessä äitini kanssa ja pian alkaa lähetysporukkamme vuokra-aika itsepalvelukirppiksellä. Pidämme hyllyä, jonka tuotto menee lähetystyölle. Syksyllä olen menossa myyntikaveriksi kahdellekin torikirppikselle.