Vastasin, Iina, kysymykseesi 17.3.2011.

Kiitos korttiposteista kaikille! Päivitin Keräilykohteeni-sivua. Postimerkkien keräilyaiheeksi on lisätty enkelit, jotka ovat merkeissä hallitsevia (voit luottaa omaan tuntumaasi) ja korttien aiheeksi Jaana Jokinen. Olen myös tarkentanut paria asiaa sivuillani ja selittänyt alkuun seuraavaa:

Oikeastaan minulle voi lähettää millaisia kortteja ja postimerkkejä vain: annan ylimääräiset Kuopion Lähetyskauppa Vakkaan, jossa niitä myydään keräilijöille kaupan toiminnan ylläpitämiseen. Sinä saat vaihtarisi tällöinkin. Ainoastaan Invalidiliiton ym. joka kotiin jaettuja "ilmaiskortteja" ei tarvitse lähettää (voit lähettää ne Suomen Lähetysseuralle). Muut ilmais- ja mainoskortit sen sijaan ovat ok. Pidän eniten kulkeneista korteista, mutta uusiakin saa lähettää.

Vaihdan pieniä määriä itse, mutta voin välittää isojakin korttimääriä Vakasta hintaan 10 snt/kpl + postikulut (lisätietoja tämän postauksen lopussa). Keräillyimpiä suomalaisten taiteilijoiden kortteja Vakasta ei löydy, mutta muuta voit kysellä. Myöskään 60-lukua vanhempia kortteja ei ole saatavilla.