Esittelenpä vaihteeksi muutaman kirpputorilöydön. Pengoin viime viikonloppuna tarkkaan Citypörssin ja Kiva Kirppiksen ja löysin monta kivaa, pientä tavaraa.

Vasemmalla näkyy pussillinen "helmiä", joista voimme varmasti askarrella vaikka enkeleitä näperryspiirissämme. Helmet maksoivat euron. Suihkusaippuat maksoivat 20 senttiä. Niillä pesen itseni monta kertaa. Saippuoiden vieressä on omituinen teline, johon sopii muutama tuore valokuva tai sitten sitä voi käyttää kirpputoria pitäessään. Maatuskan sisänukesta tulee avaimenperä. Uudet kintaat maksoivat 50 senttiä. Niihin kirjon kukkia ja annan myyntiin Vakkaan. Pieni yksisarvinen menee isommalle kummitytölle, jos se sattuu olemaan hänen keräämäänsä sarjaa. Hinta oli 50 senttiä.

Kuvan oikeassa laidassa on puukaktus. Olen talven mittaan kerännyt tekokukkia parvekkeelle. En suunnittele muuttoa vielä kesän aikana, joten voin nauttia parvekkeestani. Kuvan etualalla on lusikoita, joissa on oranssi puuvarsi. Minulla on samaa sarjaa pari leikkelehaarukkaa, joista tykkään paljon. Sarja on tosi viehättävä. Lusikat maksoivat enemmän kuin hintarajani (1e) oli, mutta ne halusin.