Tällä viikolla alkoivat kansalaisopiston piirit ja seurakunnan ryhmät. Olin maanantai-iltana askarteluryhmässä, tiistaina kansalaisopistolla ja illalla uudessa kuorossa, keskiviikkona oli kuoro1:n harkat, torstaina kansalaisopiston nukkekotikurssi ja perjantaina ryhmä, joka neuloo tilkkuja ja tekee niistä peittoja Pietarin katulasten kotiin. Vauhtia riittää siis :D

En saa siirrettyä kuvia, mutta kerron, että maanantaina koristeltiin upeita, kulmikkaita tulitikkurasioita vintagetyyliin. Iloa käsitöistä -ryhmässä aloitin kirjomalla pellavalle villalangalla. Nukkekotikurssi oli ihana ja pursuan heti ideoita! Teimme ensimmäiseksi vispilöitä metallilangasta ja mustekynän jousista. Naapuri sanoi omiansa viitteellisiksi vispilöiksi ja minä lohduttauduin sillä, että "nukkekotini" tavarat ovat tietenkin kirpputorilta hankittuja ja siksi muodoltaan vähän sitä sun tätä... Muotoilin metallilangasta niille myös korin. Sitten väsäsin sieniä (yhdestä tuli pehmistötterö, suklaan ja vaniljan makuinen) ja piirakan (josta puolestaan tuli oikein hyvän näköinen puurokulho). Olin tyytyväinen aikaansaannoksiini: en odottanut saavani aikaiseksi mitään niinkään hyvää :)))

Äsken etsin netistä kuvia hakusanoilla roombox ja huussi. Taidan kallistua kokeilemaan sellaisen tekoa.

Tänään oli muuten hyvä kirpparipäivä. Löysin korkeareunaisen puutarjottimen (3 e), jollaista olen etsinyt sekä niin ikään etsimäni lasikannun ja lasit mehulle. Laitan aiemmin ostamani muoviset eteenpäin. Lasikannussa on jopa mansikoiden kuvia! Se löytyi -50% -pöydästä ja maksoi siksi vain 2 euroa.