Halusin tehdä atc-kortteja pitkästä aikaa. Kotilaiskan roskahaasteet ja -vaihdot kehotti tekemään atc-kortteja joulun ajan roskista, mutta niin, että aihe ei ole jouluinen. Keskityin käyttämään kulkeneita joulukortteja, joihin minulla on helppo pääsy sen ansiosta, että kuopiolainen Lähetyskauppa Vakka ottaa kortteja vastaan (vuoden ensimmäinen mainos, huom ;-)). Täälläkin hetkellä minulla on kotona kassillinen tavallista joulukorttia, josta pitäisi tehdä postimerkkileikettä. Postimerkit lähetetään Suomen Lähetysseuraan ja ylijäävä materiaali on vapaana askarteluun. Leikkasin kaikki korttipohjat näistä korteista.
Kortit ovat vapaita.

Piilosilla. Kuvat korteista.

Punainen on rakkauden väri. Tässä on taustalla käytettyjä postimerkkejä ja mukana on myös joulupaperia.

 

Vasemmalla punatulkkujen ruokapaikka ja oikealla Ensirakkaus. Yllätys, yllätys, monesta kortista tuli punainen. Ensirakkaus rusettikoristeineen on paksu kortti.

 

Kukkakimppu sekä Auringonlasku talvisessa metsässä. Kukkakimpussa on käytetty paperinarua, joka tuli lahjapaketin päällä, lahjapaperia sekä karkkipapereita. Auringonlaskusta halusin niin yksinkertaisen ja huomaamattoman kuin auringonlasku talvella voi metsän keskellä olla. Kuuset ovat kortista ja lahjapaperista ja aurinko on karkkipaperia.