Huh huh, lopultakin täällä. Tuntuu melkein kuin kotiinsa tulisi ;-)  Blogiriippuvuutta?

Näin vietin vappupäivää.

Askartelin mm. liimasin serviettikuvioita korttipohjille. Välillä selasin lintukirjaa ja mietin syntyjä syviä.

Tukholmasta toin pieniä tuliaisia: kuvio- ja skräppipapereita, miniskräppivihkon - ja kimalteita, jotka olivat kyllä maailman tyhmin ostos. Enhän minä koskaan käytä sellaisia. Minulla oli varmaan jokin aivohärö :(  Kävin vain yhdessä askartelukaupassa: Scrapparazissa, jonka olemassaolosta sain tietää, kun luin Maijun blogia. Kiitos hänelle! Kaupassa sai käyttää Cuttlebugia ja stansseja. Tein itselleni kasan sydämiä, lumihiutaleita ja kukkia :) 

Helmikuvioitu rasia on eräästä lelukaupasta Folkungagatanilla. Läksin aamulla kävelemään sitä pitkin kohti keskustaa. Heti alussa vastaan tuli kaksi kirpputoria, mutta yllätyksekseni ne ja moni muukin kauppa on kiinni maanantaisin ja osa tiistaisinkin!

 

Ihastuin ruoka-aiheiseen paperiin ensi silmäyksellä. Siitä löytyi mainio teksti: I ate my willpower! :DD

 

Meinasin tuoda Tukholmasta jotain myös jotain isompaa. Eräällä kadulla lastattiin lavoille tavaraa, joka oli menossa kaatopaikalle. Lastissa olisi ollut vaikka mitä mm. hyväkuntoisia pinnatuoleja. Minut pysäytti tämä!

Nämä leppäkertturattaat ovat varmaan olleet lasten leikeissä. Ne olivat taatusti oikeaa retroa: sen näki pohjan väristä ja kulumisesta. Hetken minä harkitsin vakavasti, että kysyn, saanko ottaa ne mukaani. Olisin työnnellyt niitä päivän mukanani ja kuskannut ensin laivassa ja sitten bussin tavaratilassa kotiin. Mutta sydän syrjälläni luovuin ajatuksesta. Minulla ei olisi ollut niille kotona mitään paikkaa! Vieläkin harmittaa, vaikka yhä tajuan saman!

Huokaus, jäi minulle onneksi kuva :)

Lopuksi vielä nettilinkki haasteblogiin La-La Land Crafts Blog. Siellä on muutama kiva leimasin ja mm. lehmäaiheisia löytyy.

Nettiasiat ovat järjestelyn alla, joten päivityksiä tulee nyt harvoin.