Kansalaisopiston kevätnäyttely on aina ihana juttu! On kiva katsella, mitä kaikkea ihmiset ovat tehneet talven aikana. Tekoset ovat takuulla ainutlaatuisia ja niitä on pakko vain ihailla. Että ihmisillä onkin niin paljon luovuutta ja intoa!

Joitain kuvia näyttelystä löytyy kansalaisopiston omilta sivuilta. Minun töistäni oli näytillä vain yllä oleva laukku. Kukat ovat toisen kurssin tekemiä. Minä pengoin kerran Viinijärvellä käydessäni paikallisen SPR:n Kontin hyllyt ja ostin kaikki pikkuiset pellavaiset tai pellavasekoiteliinat viitosella. Sitten leikkelin ne palasiksi ja kokosin niistä tilavan kassin, josta tuli lopulta oikein tyylikäs. Yksityiskohdat eivät oikein erotu kuvassa, mutta kassissa tosiaan on erinäköisiä pellavakankaan paloja ja molempiin kylkiin on aplikoitu pellavasydän. Olen tyytyväinen tulokseen. :)  (kerrankin)

Viinijärven Kontissa muuten kannattaa käydä, jos ajaa kylän ohi Joensuun ja Kuopion välillä. Parintuhannen asukkaan kylässä on iso, monipuolinen Kontti kahvitarjoiluineen ja ompelupalveluineen. Myös SPR:n uusia tuotteita on tarjolla.