Minulla kun on huono muisti, niin olen kehitellyt erään ehdotuksen teille, vaihtokaverit :) Teissä on niin monta saman nimistä, että joskus on vaikea muistaa, kuka on kuka. Niinpä voisitte vaihtaa nimiä. Se olisi varmasti vaihtelua perheelle ja kavereille, itseäkin se voisi piristää - ja minunlaistani lahopäätä se helpottaisi tosi kovasti :))  Eli nyt kaikki Sarit ja Marit, Ninat ja Niinat, Sallat ja Mallat toimeen ja uutta kivaa nimeä hakemaan!

Teitä helpottaakseni etsin Väestörekisterikeskuksen sivuilta valmiiksi erilaisia nimiä, jotka ovat mielestäni kauniita! Muistakaa sitten, että kutakin nimeä saa käyttää vain kerran ;-)

1900-luvun alussa suosituimpien etunimien joukossa olivat mm. Amanda, Matilda, Hilma ja Martta. Kaikki sopivat käytettäväksi hyvin, sillä kellään vaihtokaverillani ei ole näitä nimiä. Olisi muuten aika ihana olla Martta...  Helmi olisi myös tosi kaunis nimi.

Erikoisempia nimiä olisivat esimerkiksi Aleksandrine, Adalmiina, Aurelia, Bea, Keesia, Lumi, Minerva, Senja ja Tessa. Erikoisia nimiä voi etsiä vaikka täältä.