Tarkoitukseni oli taas esitellä muutamia postimerkki- ja muita löytöjä, mutta kuvagalleriani onkin täynnä. Pitää miettiä vähän aikaa, mitä teen seuraavaksi: otanko mainoksia vai opettelenko käyttämään muita kuvapalveluita.

Parina viime päivänä on tullut taas postia: leimakuvia ja useita kirjekuoria täynnä kortteja. Kiitos kaikille lähettäjille! Lajittelin kortit ja postimerkit heti ja vein ylimääräiset tänään Vakkaan. Parin viime viikon aikana oli taas tullut sen verran lahjoituksia, että katsoin parhaaksi viettää pari tuntia kortteja järjestellen. Viime vuonna Vakan käytettyjen korttien tuotto muuten kohosi huimasti, kertoi lähetyssihteeri! Siitä kiitos kuuluu teillekin, nettituttavat! :-)  On helppo jatkaa, intoa täynnä :-)

Keksin uuden asian, jota haluan kokeilla: haluan tehdä hameen käytetyistä solmioista! Tämä jo vanha mieliteko muistui mieleen, kun eräällä roskiksella tuli vastaan kolme solmiota. Kirpputoreilta katselin solmioita joskus, mutta euronkin hinta per solmio oli liikaa. Eli nyt minulle voi halutessaan lähettää esim. käytettyjen korttien vastineeksi myös solmioita. Sopisiko vaikka, että noin viisi korttia vastaa yhtä solmiota? Solmioiden ei tarvitse olla priimaa: ne voivat olla kuluneita ja värit haalistuneita, mutta reikiä ei saa olla.